top of page

Meistä

Movement Studio tarjoaa kaikille kokonaisvaltaista palvelua, johon kuuluu klassinen- ja urheiluhieronta, Personal trainer palvelut ja ravitsemusohjaus.

 

Movement voidaan kiteyttää lauseeseen taitoa, kykyä ja voimaa hallita omaa kehoa.

Movement Studio sijaitsee Sipoossa Nikkilässä. Studiolla pystyn tarjoamaan hierontaa ja kehonpainoharjoittelua ja liikkuvuusharjoittelua.

Lisäksi tarjoan hierontaa Porvoossa WSOY talossa 3. krs ja Söderkullassa Ingman Areenalla, tasapuolisuuden takia erotuomarihuoneessa.

Hieronnan sisältö valitaan asiakkaan tarpeiden mukaan, oli se sitten klassista- tai urheiluhierontaa tai molempia.

Tavataan, kaikki omasta hyvinvoinnista kiinnostuneet!

Sunset in the Forest
Meistä
Pressure Point Massage

Hieronta

Kun olet tulossa ensimmäistä kertaa asiakkaakseni hierontaan voit tulostaa ja täyttää tarvittavan potilaskortin TÄÄLTÄ tai voit varata potilaskortin täyttämiseen kymmenisen minuuttia ennen vastaanottoaikasi alkamista. Ensimmäisen vastaanottoajan pituudeksi suosittelen 90 minuuttia, jotta meillä on aikaa riittävästi sekä alkukartoitukseen että hoitotoimenpiteisiin.

Hieronta

Ryhmäliikunta

Tällä hetkellä Movement Studiolla ei järjestetä ryhmäliikuntaa. Ryhmäliikuntaa pystytään toteuttamaan tilaajan osoittamassa tilassa heille räätälöitynä.

Kettlebell
Ryhmäliikunta
Personal Trainer

Personal trainer

Yksilövalmennuksessa laaditaan asiakkaan tarpeiden mukainen ohjelma. Ohjelma voi olla esim.
kehonkoostumuksenmuokkaaminen, kunnon kohentaminen, kunnon ylläpitäminen, liikkuvuuden parantaminen. Ohjattuja valmennuskertoja voi olla yhdestä kerrasta niin moneen kuin on tarvetta. Ohjelman sisältö räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmennus voidaan toteuttaa Movement Studiolla, jossa voidaan tehdä harjoituksia kehonpainolla ja kahvakuulilla tai kuntosalilla johon pääsee itsenäinen Personal trainer. Yhden PT tunnin hinta on 70€. Valmennuspaketin hinta määräytyy tapaus kohtaisesti.

Personal trainer

Minä, Marko Ryynänen

Movement Studion ajatus syntyi, kun halusin pitää itseni toimintakykyisenä. Halusin oppia kyvyn, taidon ja voiman hallita kehoani. Aluksi opiskelin Personal traineriksi, jonka jälkeen opiskelin Movement coach, kahvakuulaohjaajan ja kehonpaino-ohjaajan koulutukset. Koska ravitsemus on tärkeä osa hyvinvointia, suoritin urheiluravitsemuksen perus- ja aineopinnon Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Valmistuin Porvoon Suomenhierojakoulusta tammikuussa 2021 sekä klassiseksi että urheiluhierojaksi.


Nuoruudessa olen harrastanut jääkiekkoa, jalkapalloa, sählyä, yleisurheilua ja koripalloa. Urheilu-urani koripalloilijana loppui 17 vuoden ikäisenä loukkaantumisiin. Suurin syy niihin oli, etten pitänyt
huolta kehostani. Kehoni, varsinkin nivelet, ei kestäneet jatkuvaa iskutusta ja nopeita suunnanmuutoksia. Tuolloin ei ollut muuta ohjetta, kuin käydä kuntosalilla ja tehdä jotain venytyksiä.


Nykyään harrastuksiini kuuluu edelleen koripallo ja sen lisäksi golf ja lenkkeily. Lihaskuntoa ylläpidän kahvakuula- ja kehonpainoharjoittelulla, ja liikkuvuutta movement-harjoittelulla.

_MAR2048_smaller.jpg

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista

Mobile Phone

040 553 47 72

Fitness Objects
  • Instagram
  • Facebook

Löydä meidät somesta

Yhteystiedot
bottom of page