top of page

Mitä ryhmäliikuntaan sisältyy?

Kehonpainoharjoittelu

Kehonpainoharjoittelu on lähtökohtaisesti todella laaja käsite, joka pitää sisällään kaiken harjoittelun, jossa käytetään kuormana oman kehon painoa. Apuvälineiden käyttö ei ole kuitenkaan kiellettyä, eikä vaikkapa lisäpainon kiinnittäminen omaan kehoon.

Kehonpainoharjoittelu on siitä loistava harjoitusmuoto, että se sopii meille jokaiselle. Lähtötasosta ja taustoista huolimatta, jokaiselle löytyy sopivat harjoitusliikkeet ja -ohjelmat.

Kehonpainoharjoittelun etuna on luonnollisesti se, että kuntosali kulkee aina mukana.

 

Movement -harjoittelu

Movement ei ole vain venyttelyä. Movement antaa taitoa, kykyä ja voimaa hallita omaa kehoa. Kun pystymme hallitsemaan kehoamme, vähentyy loukkaantumiset ja tapaturmat. Monesti loukkaantumisien ja tapaturmien taustalta paljastuu heikko kehon hallinta ja tasapaino, jäykät nivelet ja jänteet ja heikentynyt lihasvoima. Kun kehon hallinta on kunnossa kaikissa tilanteissa, vältämme kaatumisia ja loukkaantumisia paremmin.

 

Kahvakuulaharjoittelu

Kahvakuulatreenin parhaimpia puolia on sen monipuolisuus. Kehoa käytetään kokonaisvaltaisesti, ja kuulalla tehdään liikkeitä, jotka vaikuttavat samanaikaisesti useampaan lihakseen. Yhdellä harjoituskerralla harjoitat lihaskuntoa, kestävyyttä, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Kahvakuulaharjoittelu sopii kaikille, ikään ja tasoon katsomatta. Kahvakuulaharjoittelu on virkistävää vaihtelua perinteiselle kuntosalilla tehtyihin levypainoharjoitteluun.

bottom of page